Ik heb sinds 3 juni 2018 een nieuwe website, het is nog niet helemaal af.

Veel mensen vragen me hoe ik in de fotografie terecht ben gekomen. Niet door mijn vader wat je vaak hoort, hij maakte wel veel (analoge) foto's maar bij mij is de passie ontstaan in 2008. Volgens mij bij één van de eerste miss verkiezingen in Emmen, buiten en nabij de Hema in 2008 (toen nog Miss Butterfly genoemd). Sindsdien heb ik veel fotoshoots mogen doen net zoals familie shoots en  evenementen fotografie zoals dans, catwalks, etc. Een leuke shoot vind ik natuurlijk belangrijk maar ook de kwaliteit van de foto's. Een foto moet tenslotte er ook goed uitzien op een 27" scherm of op een grote afdruk foto / Canvas. 

Miss Butterfly

We hebben een mooie thuis studio compleet met Elinchrom studio flitsers en verwisselbare achtergronden. Maximaal aantal personen in de studio zijn 6, voor bijvoorbeeld de groeps familie of vriendinnen foto, buiten is die beperking er natuurlijk niet. Verder weet ik een aantal mooie locaties voor zowel de fotoshoots als de familie shoots.

Foto's worden (een beetje) geretoucheerd en bewerkt met Adobe Photoshop CC en of Lightroom. Verder zijn de foto's binnen 2 weken gereed tenzij anders overeengekomen.

Studiopol vindt de privacy van gegevens belangrijk, AVG 25 mei 2018 en werkt dus ook met een  Privacy Verklaring en verwerkers overeenkomsten: