Miss & Mister Emmen verkiezing 2018

26-06-2018

Dinsdagmiddag kreeg ik de vraag of ik 's avonds de casting kon fotograferen, ja ik kon wel. Een miss Emmen hoeft natuurlijk geen model te zijn maar moet er wel leuk uitzien, kunnen stralen als er een foto gemaakt wordt en een leuke babbel hebben. Met de groepsfoto was het al vrij donker, je kan het wel zien aan de gloeilampjes links, toch nog goed gelukt al zeg ik het zelf :)

De finalisten voor de Miss & Mister Emmen verkiezing zijn bekend!

Met ruim 40 aanmeldingen was het deze editie voor de jury enorm lastig een voorselectie te maken voor de castingavond. De castingavond vond gisteren, dinsdag 26 juni plaats, in Lïmbo Club Emmen. Tijdens de avond was er al een leuk programma opgezet, zo gaf Demy van der Heide een spoed catwalk training en gaf fotograaf Peter Pol tijdens een fotoshoot tal van poseer tips!

Ondertussen beraadde de jury dankzij één op één gesprekken met de kandidaten zich op een uitslag. Dagmar von Pickartz, Daniëlle Idema en Sofie Vellinga hadden er een flinke klus aan, nog nooit was het zo lastig geweest om tot een selectie te komen. Dagmar: 'De kandidaten lagen zo dicht bij elkaar, iedereen is gewaagd aan elkaar'.

Om 22:00 uur, was het dan zover de uitslag! Organisatoren Dagmar von Pickartz en Laurens Meijer (centrummanager) brachten de uitslag (foto: v.l.n.r.) Alisha Bulthuis, Nikki Savenije, Sanne Groen, Beau Stanneveld, Ledya Mengiste, Esmeé Spaan, Nikki van der Harst, Tim Wiehink, Damian Mulderij, Milan Kiksen. Laurens: 'Door of niet, jullie zijn allemaal winnaars'. De finale gaat plaatsvinden op 30 september, het voorprogramma gaat nu beginnen voor de Miss & Mister kandidaten!